woensdag Perge en Aspendos - Reisverslag uit Antalya, Turkije van Martin Beelen - WaarBenJij.nu woensdag Perge en Aspendos - Reisverslag uit Antalya, Turkije van Martin Beelen - WaarBenJij.nu

woensdag Perge en Aspendos

Door: Martin

Blijf op de hoogte en volg Martin

16 Mei 2012 | Turkije, Antalya

Vandaag gaan we naar Perge en Aspendos in Pamfylie. Perge is een Romeinse stad waar het theater en het stadion goed bewaard is gebleven. Paulus en Johannes waren in Perge en hier scheidden hun wegen.

• 16 Mei 2012 - 10:32

Janny:

Lieve mensen,
    van Marry hoorde ik dat jullie een goede reis hadden! Zie ik dat het in Antalya OOK maar 11-13graden is? Gelukkig schijn hier de zon wel.
    Is dit een Turkije foto of nog een Surinaamse?,
    In elk geval een fijne dag gewenst,
    een lieve groet voor jullie allen,
    Janny D

• 16 Mei 2012 - 13:01

Joop Berbé:

Dankje voor jullie berichtgeving Martin.Zal gster wel even schrikken geweest zijn toen de trein niet meer reed. Vind je toch niet gek tegenwoordig He! Ongelukkig juist op een moment dat het vliegtuig gehaald moet worden. Gelukkig kwam alles nog goed en hadden jullie een goede vlucht. Ik schrijf dit hier vanuit Hoofddorp. De zon heeft wel geschenen maar er staat een harde wind en momenteel hagelt (ja zeker) het bij een donkere lucht. Ja, dit is voorjaaar in Nederland. De eerste verhalen waren bij jullie 24 graden. Is dat ook zo als ik Jannie d'r bericht lees?
    Wens jullie verders alle goeds toe vanuit een koud en kil kikkerlandje.
    Groetjes, Joop