De badmuts
Blijf op de hoogte en volg Martin
06 September 2012 | Italië, Passignano sul Trasimeno
Een kwartier later komt Anneke met een douchemuts op het zwembad in. Wij knikken goedkeurend voor deze oplossing, maar de badmeester is het er niet mee eens. Een douchemuts hoort onder de douche en niet in het zwembad. De argumenten dat dit recycling is van plastic en goed voor het milieu, immers de muts wordt na het douchen immers weer gebruikt, gaan niet op. Je kunt voor drie euro een muts kopen bij de receptie en alternatieven worden niet geaccepteerd. Maar hij kan geen boos gezicht meer zetten en het wordt een vrolijke middag.
06 September 2012 - 21:38
Carry Rikkers:
Hoi M & M ik had jullie graag willen zien met een badmuts op je hoofd en dan voor al jullie face. -
06 September 2012 - 22:30
Marja:
Heerlijk zo'n verhaal er tussendoor. Ik vond het wel langzamerhand een heel vermoeiende vakantie worden met zoveel indrukken en verhalen. En dan meteen weer knallen als je terug bent. Geniet lekker weer. Het wordt hier behoorlijk warm in het weekend, dus kun je nog even doorgaan. Liefs, Marja -
06 September 2012 - 23:18
Marry:
als jullie jarig zijn, krijg je vast een mooie badmuts ,met rozen of madeliefjes?
Wat hebben jullie een prachtige Vakantie geniet er van,heerlijk.
Groetjes van Marry -
07 September 2012 - 09:41